Rijaliti zvezdi nije stran dizajnerski posao u svetu mode, jer je do sada već kreirala za sopstveni brend, ali i za poznatu englesku modnu kuću Lipsy. Dizajner Lloyd Klein, Kimin prijatelj tvrdi da poznata brineta razmišlja i o izbacivanju dečije modne linije pod okriljem svog modnog brenda.

- Siguran sam da će Kim oprobati u kreiranju odeće za bebe. Dizajniranje odeće za bebe je vrlo slatko. Nežne, pastelne boje, nešto veoma sanjivo ali i trendi - rekao je on za New York Daily News.
Dizajner, čije modele nose zvezde poput Tyre Banks i Eve Longorie, otkrio je kako i sam razmišlja o pokretanju dečije linije.

Tokom trudnoće Kim je često kritikovana da svoju zaobljenu figuru odeva u neprikladne i preterano nametljive kombinacije. Međutim, Lloyd smatra da iako se zvezda nije uvek pojavljivala u dobitnim odevnim kombinacijama, ipak je u svetu poznata po modnim uspesima.

- Nekada vam sve ide od ruke, a ponekad ne ide. Sestre Kardashian su povukle mudre poteze. One su fantastiče i prelepe. Kim ima zaista lepo lice. Ona je pametna dama i ume lepo da nosi odeću. Nedavno je nosila jednu od moji haljina, koja se nakon toga prodala diljem sveta, čak i na Bliskom istoku - objašnjava dizajner.