Radovi će suočiti posetioce sa pitanjima koja su svojom gorčinom pokušavala da sputaju nastanak svega onoga što u skromnom onlajn krugu Zdravko često izlaže. Pitanja koja nisu samo pitanja, jer njihov odraz krije duboku osudu i nerazumevanje, postavljaju se ovlaš njemu, modelima koji sa njm rade i njemu bliskim ljudima. Pitanje čiji je indirektni cilj izazvati nesigurnost i strah, Zdravko svima postavlja kroz radove koji su nastajali tokom protekle dve godine s ciljem podizanja svesti o barijerama sa kojima se susreću naša tela, razmišljanja i karijere…

Da radiš to? Da uživaš u tome? Da budeš voljen?

Zdravko Dulović, rođen 1998. godine u gradu Carpi (Italija), od početka konstantno živi na relaciji Srbija – Italija. Čak i u Srbiji postoji relacija Beograd – Mataruška banja. Verovatno je to jedan od razloga raznovrsnosti interesovanja i konstantne želje za akcijom. Sa četiri godine se seli za Matarušku banju, gde i završava osnovnu školu “Đura Jakšić”, a zatim se vraća za Italiju godine 2012. U gradu Cavezzo završava 8. razred i upisuje umetničku školu “Istituto professionale Adolfo Venturi”. Tada kreće priča o vizuelnim istraživanjima i sticanje znanja o dizajnu, grafici, fotografiji. Sve to vreme bavio se fudbalom, što i jeste bilo njegovo glavno interesovanje. Tom sportu je bio posvećen sve do 2019, kada odlazi u Beograd i upisuje se na DIF. Fakultet mu nije mu održao pažnju, te odustaje od studija. Jednog dana je pozajmio fotoaparat od brata, i krenuo sa fotkanjem žurki, jednu po jednu, i krenulo mu je za rukom. Iza svega toga stoji ogromna posvećenost i rad. U fokusu njegovog rada su žene i njihova seksualnost, u svoj svojoj sirovosti, uzvišenosti i lepoti.

Za muzički program izložbe zaduženi su Smola i Stefan Racić. Izložbu je podržala Baza kulturnih zbivanja, a radovi su na prodaju.