Iako mnogi smatraju Dan zaljubljenih još jednim od marketinških trikova trgovaca, oni koji su zaljubljeni uopšte ne razmišljaju o tome, nego sa leptirićima u stomaku razmišljaju gde će izaći, šta će obući i šta kupiti voljenoj osobi.

Što se tiče outfita, žene često imaju dilemu da li izabrati nešto novo i drugačije, ili ostati dosledan svom stilu.

Naš savet je da obučete nešto u čemu će se osećati prijatno, nešto što ne odskače mnogo od vašeg stila, ali sa izvestnim novinama koje će vas učiniti posebnom.

Naravno, veoma je bitno garderobu prilagoditi vrsti izlaska. Čak iako odete na neko uobičajeno mesto, potrudite se da svojim izgledom i outfitom ovaj dan učinite posebnim.

Dajemo vam neke ideje koje mogu biti inspiracija za vaš St. Valentine look. PageBreak
Večera u restoranu

Ukoliko se zbog snega i hladnoće ipak odlučite da obučete pantalone, neka obavezno budu crne. Osim što ćete izgledati elegantno, bićete i vizuelno vitkiji. Krzno će vas ugrejati, a crvene rukavice ili detalj na cipelama idu u prilog zaljubljenosti!

Talbot Runhof/Foto: Imaxtree
PageBreak
Clubbing

Ako idete u neki klub, kafić ili diskoteku, dopustite sebi modne ludosti. Odaberite neki najluđi outfit u kome možete da igrate do mile volje. On će se još više zaljubiti!

Paul Costello/Foto: Imaxtree
PageBreak
Putovanje

Ako Dan zaljubljenih bude povod za kratko putovanje, divno! Vi ćete naravno u svakom trenutku biti stylish i voditi računa o svakom detalju, pa i o putnoj torbi. Pokažite mu još jednom zašto se zaljubio u vas!

Jean Paul Gaultier/Foto: Imaxtree
PageBreak
Noćno sankanje ili klizanje

Neka vam bude toplo, neka vam bude udobno, ali uz dobre detalje i pažljivo odabrane slojevite komade bićete drugačiji!

Dsquared²/Foto: Imaxtree
PageBreak
Večera kod kuće

Čak iako je vaš izbor intimna večera kod kuće, uz sveće i laganu muziku, neka vaš outfit odgovara trenutku. Zablistajte u haljini boje ljubavi.

Alexandre Vauthier/Foto: Imaxtree