Duge suknje s printom ili bez

Jedan od najvećih ljubitelja dugih suknji je Jessica Albakoja voli sve one sa printom podjednako kao ione jednobojne. Ovaj odevni predmet izdužuje figuru i već je nekoliko sezona must have komad. Možete je nositi u sportskim, svečanim, casual kombinacijama... Mnogi je rado kombinuju sa pojasom i teksas jaknom.

Teksas jakna

Još jedan odevni predmet koji uspešno vlada iz sezone u sezonu. Klasična teksas jakna je obavezan komad odeće za proleće i leto, u onim trenucima kad je slojevito idealan izbor. Odaberite model koji najbolje odgovara obliku vašeg tela.

Čipkasti top

Top od providne čipke još je jedan laskavi komad odeće. Pustite ga da pada preko uskih pantalona ili farmerki, ili njime upotpunite slojevitu odevnu kombinaciju. Može proći u casual varijanti, u kombinaciji sa farmerkama ili nešto svečanijim varijantama.

Tunika - haljina

Isprobajte laganu tuniku - haljinu, sa dugim ili kratkim rukavima koja najbolje pristaje na gole noge. Uz trendi pojas kreirajte drugačiji izgled i dužinu.

Bermude sa visokim strukom

Vreme je da crnu mini suknju zamenite crnim kratkim bermudama. Ženskoj figuri najviše pristaje kroj visokog struka. Ovaj svestrani komad odeće svakako bi svako trebalo da poseduje u ormanu. Crne bermude visokog struka vizualno će izdužiti noge.