Stylish zvezda koja se pre neki dan pojavila u upečatljivom, masculine autfitu, odelu Ralph Lauren, je postala novo lice jedne od najpoznatijih modnih agencija, za koju je u martu ove godine potpisala njena 18-godišnja ćerka Ireland koju glumica ima iz braka s Alecom Baldwinom.

Zvezda filma The Grudge Match kako prenosi  E! News će uskori zajedno sa ćerkom snimiti editorial majka-ćerka. Ova vest je usledila nakon izjave Kimine ćerke da njena majka izgleda neverovatno mladoliko za svoje godine.

“Ona izgleda kao da je mojih godina. Njeno telo je super fit, to je, kunem se, zastrašujuće koliko ona dobro izgleda.”

Kim koja se i proslavila kao fotomodel osamdesetih kada se slikala i za Playboy, i kasnije igrajući u legendarnom filmu “Nine 1/2 weeks” je izjavila u razgovoru za magazine People kako je uvek bodrila ćerku da se okuša u svetu modelinga, i da je izrazito ponosna na Irelandin uspeh.

“Odrastala je u krajnje turbuletnom periodu, ali ja sam se trudila da joj obezbedim stabilnost i mir koji je svakoj mladoj osobi potreban. I iako sam je bodrila da krene putem manekenske karijere, želela sam i još uvek želim da prati svoje srce, svoj put. I znam da ona to i radi.”