Glumicu Sandru Bullock retko kada smo viđali na listi najbolje obučenih žena. Odsustvo sa liste najviše je dugovala skoro neprimentnom, ponekad vrlo zapuštenom izgledu i nezgrapnoj, casual ali običnoj odeći.

Međutim, od kada je sredinom 2013. godine pažnju javnosti i filmskih kritičara skrenula ulogom u filmu Gravity, Bullockova kao da je odlučila da novom poglavlju u glumačkoj karijeri pridoda i kompletnu promenu imidža, koja je iz dana u dan sve upečatljivija i bolja.

Tome svedoči glumičino poslednje pojavljivanje na 25. Internacionalnom filmskom festivalu u Palm Springsu na kojem se pojavila u atraktivnoj kreaciji s potpisom australijskog dizajnera Alexa Perrya.

Glumica je ukrala svu pažnju prisutnih, pozirajući na crvenom tepihu u pink, pripijenoj haljini s narandžastim, kratkim rukavima s efektnim čipkanim dekolteom i vertikalnim cvetnim vezom koji krasi haljinu do malo ispod linije struka.

Kompletan autfit, Sandra je upotpunila s Jimmy Choo “Charm“ clutch torbicom i nude salonkama marke Atwoods.

Samo nekoliko nedelje pre, glumica je prošetala neke od najglamuroznijih haljina s potpisom Caroline Herrere, Rolanda Moureta, modne kuće Vionnet, Stelle McCartney, Giambattiste Vallia i još mnogih drugih.