Svi putevi ovih dana vode u Kan u kome se održava prestižni filmski festival po 67. put po redu. A dame su se posebno potrudile, moramo da priznamo, da ovo izdanje upamtimo kao najstajliš do sada.

Nakon jučerašnjeg Blake momenta, najviše nam se dopao izbor australijske glumice Cate Blanchett koja se na godišnjoj Chopard nagradi za najboljeg mladog glumca i glumicu pojavila u Valentinovoj čipkanoj haljini, potvrđujući da je čipka no1. trend crvenog tepiha Kanskog festivala.

Beskrajno elegantna Cate je iskoristila ovu priliku da oda svojevsrni omaž svojim australijskim korenima, pošto je čarobnu Valentinovu toaletu u sivosmeđoj boji upotpunila atraktivnim nakitom.  

45-godišnja Cate je ponela Chopard viseće minđuše u formi račića koji su specifini za australijko podneblje. Zanimljiva forma i crveni sitni dragulji od kojih je napravljen učinili su da ovaj par minđuša proglasimo najatraktivnijim detaljem koji smo do sada videli.

Neobične minđuše su inače par iz kolekcije Animal World collection, koja je puštena prošle godine kada je Chopard slavio 150-ti rođendan.