Prestižnu Ivy League školu glumica je upisala 2009.godine, a u nedelju (25. 05.) obukla je crnu doplomsku haljinu i kapu kako bi primila svoju diplomu iz engleske književnosti na svečanoj dodeli održanoj u glavnom kampusu na Rhode Islandu.

Dvadesetčetvorogodišnja glumica, koja je odavno poznata po fantastičnom stilu, ipak je dodala tračak glamura tradicionalnoj ceremoniji dodele diploma nanevši jarko crveni karmin na usne. Ovu sliku je zatim podelila na svom Twitter nalogu.

Emma je prethodno uputila pohvale svojim kolegama sa fakulteta, jer su joj pružili priliku da iskusi život daleko od reflektora.

„U kampusu me nikada niko nije zamolio za autogram. Priredila sam žurku za skoro 100 studenata, a niko nije postavio ni jednu sliku na Facebook“, rekla je Emma.

Emma je napomenula da planira ozbiljno da proslavi svoj uspeh u balansiranju između obrazovanja i holivudske karijere u proteklih pet godina, tokom kojih je jednu godinu provela na studijama na univerzitetu Oxford, u Engleskoj.

„Ljudi su mi rekli da je to nemoguće. Ja sam stalno govorila da me nije briga. To je ono što želim. A diplomiranje će za mene biti simbol svega toga. Napraviću veliku žurku i dobro se napiti“, izjavila je u prošlogodišnjem intervjuu.

Ipak, ova ambiciozna devojka stalno pred sebe postavlja nove ciljeve, te se od nje možemo nadati velikim planovima.

„Toliko toga želim da uradim i mnogo toga da dokažem“, zaključuje ona.