Iako su mnogi očekivali da će se jedna od nabolje obučenih žena na svetu venčati na glamuroznoj i masivnoj svadbi koju će pohoditi creme de la creme njujorškog i svetskog fashion društva, Olivia Palermo se ipak odlučila za intimnu i malu ceremoniju.

Venčanje ne samo da je bilo intimno nego je i održano u tajnosti, a prve fotografije nekoliko dana nakon venčanja podelila je na svojoj zvaničnoj web stranici upravo Olivia. 

Bez obzira na činjenicu da smo imali prilike da vidimo samo dve fotografije, još uvek smo pod utiskom prelepe venčanice s potpisom Carolone Herrere koju je mlada izabrala za svoj veliki dan.

Umesto klasične i tradicionalne bele venčanice, Palermova se opredelila za  „trio“ u vanilakrem boji: džemper od kašmira, zatvorenog dekoltea i dugih rukava koji je uparila s dugačkom, belom suknjom od tila s ukrasnim vezom pri rubu i šlicem, koju je obukla preko jednostavnog, belog šortsa.      

Krajnje očekivano, Huebl je bio stilizovan u skladu sa svojom dragom, pa je par izgledao više nego čarobno i stylish.

Poseban zajednički detalj je bila teget boja koja se kod Huebla provukla u vidu kravate i maramice u džepu, dok ju je Olivia provukla kroz autfit u vidu satenskih cipelica s potpisom Manolo Blahnika, koje je SJP nosila u filmu Sex and the city

Ostatak aksesoara koje je Olivia nosila je bio vrlo minimalan i chic. Uostalom, to je OP, a njeno srednje ime je upravo chic minimalizam, zar ne?