Vrele letnje dane, holivudske dame su iskoristile da nam demonstriraju svoje umeće u letnjem stilizovanju. I ako smemo da primetimo, za sada su se najbolje pokazale glumica Jessica Alba, Amal Alamuddin, verenica Georga Clooneyja i zvezda serije Desperate housewives, Eva Longoria.

Ovoga puta, zumirali smo Evu koju prati glas žene jednostavnih i elegantnih kombinacija, izbegavanje printa i modeli koji su mahom ravne, klasične forme.

39-godišnja Eva za susret sa sestrama je izabrala kombinaciju koju lako možete da iskopirate u sopstvenoj režiji, a koja savršeno pristaje popodnevnom ručku u gradu, ali i poslovnom okruženju.

Stilizovana u ukrojen beli blejzer koji je nosila preko obične, bele majice na bretele, Eva je odlučila da svežinu bele boje nadogradi sa mrvicom ciklame koju je provukla u vidu uzanih, skinny pantalona.

Kompletan look Longoria je profi zaokružila nude sandalama, naočarama za sunce i puštenom kosom koja je oduvek bila njen zaštitni znak.        

Savršen look za Evu koja se nedavno vratila iz Italije u kojoj je prisustvovala 60. po redu filmskom festivalu u Taormini (Sicilija) na kojem je dobila nagradu za humanitarni rad.