Možda na tren kada ih vidimo kako vode život pun zabave i glamuroznih događaja i pomislimo da su s druge „planete“ ali, poznati ljudi kao i mi, osobe koje su imale prvu ljubav, letovanje sa drugaricama, i bežanje sa časova. Kao sav normalan svet.

Zato smo odlučili da vam prenesemo činjenice o 13 poznatih osoba, koje verujemo da niste znali. Evo npr: gde je Kim organizovala svoj 14. rođendan?

Olivia Wilde je bila u jednom trenutku, tehnički princeza nakratko. Naime, simpatična glumica je bila udata za italijanskog princa Tao Ruspoli.

Baka Care Delevingne je bila dvorska dama engleske princeze Margaret, dok joj je poznata glumica Joan Collins kuma.

Ryan Gosling i Sandra Bullock su se zabavljali godinu dana pre 13 godina. Ryan je kasnije izjavio da je to bila možda i najbolja veza koju je imao do tada, pored one sa Rachel McAdams.

Taylor Swift je napisala roman od 350 stranica, ali ga nije objavila.

Jennifer Garner nije smela da nosi šminku ni bikini dok nije napunila 16 godina.

Prirodna boja kose Kristen Stewart je plava. Za potrebe serijala Twilight, i ulogu Belle, mlada glumica je ofarbala kosu u kestenjastu.

Victoria Beckham sakuplja kristale i ima običaj da ih postavlja u svom domu i kancelariji ne bi li pokrenula pozitivnu energiju.

Pravo ime Natalie Portman je Natalie Hershlag.

Kim Kardashian je proslavila svoj 14 rođendan na imanju Neverland, koje je pripadalo Michael Jacksonu.  

Vera Wang je tetka glumice Emmy Rossum.

Gwen Stefani je pre nego što se udala za Gavina Rossdale imala samo jednu vezu i to sa kolegom iz benda No doubt, Tonyjem Kanalom.

Pravo ime Jennifer Aniston je Jennifer Anatassakis.

Anna Wintour svoj prepoznatljivi bob nosi od kada je imala 14 godina. Ako pravilno izračunate, onda shvatate da to traje skoro 50 godina.