Nemačka glumica koja živi svojih 5 minuta igrajući u američkoj verziji proslavljene skandinavske serije Bridge, u poslednje vreme obožava da nam pruža stilske lekcije koje dokazuju da je trenutno jedna od najbolje obučenih dama na sceni.

Na premijeri druge sezone pomenute serije Bridge 2, Kruger se pojavila u efektnoj mini haljini grčke dizajnerke Mary Katrantzou koja već godinama kreira sa londonske adrese.

Platinasta Diane je ponela Marynu haljinu Dixicult iz kreatorkine jesenje kolekcije, zatvorenog dekoltea od čipke i raskošnog veza u vidu zanimljivih "zakrpa". Njen propratni stil je bio po običaju savršen. Nas je posebno oduševila kombinacija duplih pletenica, koja nam je definitivno najbolja summer frizura poznatih koju smo videli do sada. Kompletan look Diane je nadogradila crnim sandalama i Pandora clutch torbicom Charlotte Olympije.  

Diane je nedavno u razgovoru za sajt MyTheresa izjavila da je do skoro imala svog ličnog stilistu, ali da je prekinula saradnju sa njim jer nije želela da izgleda isto kao većina poznatih.

„Veliki broj žena u Holivudu ima  svoje stiliste, ali sve one izgledaju copy-paste. To definitivno nisma htela pa sam raskinula ugovor sa njim.  Pošto je moja karijera išla uzlaznom putanjom, tako je i moje samopuzdanje raslo pa sam počela sam da biram odeću. Nisam želela da izgledam kao većina. Želela sam svoj look,“ izjavila je Diane.

Amen to that!