Pitoreskno mesto na severozapadu Italije, na obali Ligurskog mora, gradić Portofino ovih dana je bio u svim svetskim vestima zahvaljujući divi Beyonce koja je odlučila upravo u njemu da provede idiličan odmor sa suprugom Jay Z-ijem, kćerkicom Blue i ocem Matthewom.

U šetnji gradom koji se smatra jednim od najromantičnijih mesta za venčanje, slavni par koji se odmara od napornog rasporeda zajedničke turneje “On the Run” je uspeo da “upadne” na jedno lokalno venčanje i uslika se sa mladencima.

Bey koja prema poslednjim navodima je odlučila da unese određene promene u svoj brak u želji da očuva zajednicu zarad porodice, je izgledala prilično raspoloženo, srećno i relaksirano, stilizovana u dugu, pastelno pink, maksi suknju sa dubokim prorezom sa strane, cvetni gornji deo bikinija, šešir i naočare.

Pažnju svih prisutnih privukao je ipak najviše njen tattoo, koji je mnoge zavaravao da je u pitanju zlatni nakit. Ali Queen B je još jednom dokazala da budno prati trendove, ne samo modne, već i one iz sveta tetovaža pa je svoje telo “ukrasila” sa efetktnim flash tattoo ilustracijama koje podsećaju najviše na kanu, samo zlatnu.  

Više o Flash tetovažama.

Ove tetovaže imaju metalik sjaj, izgledaju savršeno na beloj i tamnijoj puti i dostupne su u tri boje: zlatnoj, srebrnoj i crnoj. Najbolja karakteristika? Opraće se nakon 4 do 6 dana!