Konačno smo uspeli da vidimo venčanicu u kojoj se zgodna advokatica Amal Alamuddin zavetovala na vernost holivudskom glumcu George Clooneyju ovog vikenda, na glamuroznoj ceremoniji koja je upriličena u Veneciji!

Iako smo bili ubeđeni da ćemo je videti u haljini britanske dizajnerke Sarah Burton (kreatorke brenda Alexander McQueen), prelepa i stajliš Amal se ipak odlučila za bajkovitu kreaciju Oscara de la Rente, a prve fotografije sa luksuzne svadbe, doneli su nam magazini People i Hello.

People je prvi objavio ekskluzivne fotografije sa venčanja, a naslovnu stranu izdanja krasi upravo zaljubljeni par koji se smeška okrenut jedno ka drugom u blagom zagrljaju, dok u gornje, desnom uglu se pojavljuju mikro crno-bele fotke sa venčanja koje prenose delić atmosfere.

Dreamy, belu haljinu od delikatne, francuske čipke, opšivenu dijamantima i sitnim biserima, spuštenih širih bretela na koje kao da su posute latice, Amal je upotpunila tek sa velom i osmehom, dokazavši da je mladi najbolji aksesoar LJUBAV.

Pogledajte 3 prelepa izdanja koja nam je Amal prikazala pre i posle venčanja.