Iako smo još uvek pod utiskom venčanja godine koji nam je potvrdio činjenicu da su Amal i George, jedan od najskladnijih i najstajliš parova današnjice, ovaj intro nas je ostavio bez teksta!

Ne pamtimo kada je neki par bio toliko stilski dominantan, ne samo na Nedelji mode u Parizu, već i na kompletnom Fashion Week karavanu!

Naime, street style koji je prethodio prolećnoj reviji italijanske modne kuće Valentino obeležio je glamurozan i upečatljiv dolazak Olivie Palermo i njenog supruga, nemačkog manekena Johannesa Huebla.  

Kraljica besprekornog stila i njen jednako stajliš suprug privukli su pažnju svih koji su se u tom trenutku zatekli na ulicama Pariza, blago se osmehujući, svesni da su opet uspeli da nam pokažu koliko su usklađeni i nepogrešivi.

Olivia je blistala u kaputiću (lepši ne pamtimo kada smo videli!) prijatne, zelene boje koji je stilizovala clutch piton torbicom i omiljenim nude sandalama sa njenim i Aquazurra potpisom. Tanak kožni kaiš u toploj, čokoladnoj boji bio je jedini detalj na ovom trendi kaputu.  

Johannes je bio u svojoj prepoznatljivoj dapper kombinaciji – krem pantalone,plava košulja, teget kravata i  smeđe duplo odelo (prsluk + sako). Par efektnih, kožnih cipela u boji meda, savršeno je zaokružio ovaj džentlmenski look.

Par je kasnije, te iste večeri, nastavio da dominira kada se pojavio na žurci povodom izlaska najnovijeg broja magazina CR Fashion Book.

28-godišnja trendseterka je posebno blistala, stilizovana u magičnu, beličastu kreaciju od delikatne čipke, zatvorenog dekoltea čiji je glavni detalj bila donja suknja od trakastih resa i fejk džepovi.

Kompletan look, OP je nadogradila vintage ogrlicom, punđom i istim nude sandalama by Aquazzura. Romantičan i eteričan look u stilu viktorijanskih dama, idefinitivno jedan od najboljih u režiji Olivije.