Ona je dama koja se ne ustručava da eksperimentiše sa nekoliko različitih tekstura, kolorističkih varijanti i dezena i uvek, ali bukvalno uvek to izvede na najsavršeniji način, tako da krajnji rezultat izgleda više nego šik i moderan. Međutim, kada je potrebno Olivia ume da bude prilično jednostavna, odmerena, stilizovana u look koji je sinonim za čistu eleganciju.

Tako je bilo i ovoga puta, kada smo je uočili na glamuroznoj gali koju je organizovala Carolina Herrera u Meksiko sitiju. Jedna od najvećih ikona stila današnjice se pojavila u CR Carolina Herrera monohromatskoj kombinaciji koja se sastojala od belog, svilenkastog topa bez rukava, asimetričnog kroja i duge crne, vunene suknje.

Dugu, kestenjastu kosu Palermo je stilizovala u svilenkast rep, dok su zlatne narukvice i crveni ruž bili jedina dopuna ovog prefinjenog izgleda.

Na pomenutoj gali pored Palermove pojavile su se i Dianna Agron, Emily Vancamp, Dita Von Teese i Alexandra Richards, a kompletan događaj je bio prilika da sve zvanice vide najnoviju kolekciju slavne američke kreatorke venecuelanskog porekla.