Dugoočekivana ekranizacija erotskog bestselera "50 shades of grey" biće premijerno prikazana tek za dva i po meseca, ali slike i trejleri su nam već dovoljno okupirali pažnju, dokazujući da su Jamie i Dakota ipak savršen izbor za ulogu Christiana Greya i Anastasie Steele.  

Pogtovo to mislimo za Dakotu koja je čini nam se verno dočarala devojku iz susedstva koja je stidljiva, mila i očarana izgledom Greya, odnosno Dornana. Međutim, ako kojim slučajem ekipi iz filma zatreba rezervna Anastasia, iz bilo kog razloga, Ellen DeGeneres bi bila savršen izbor, bar nam se čini da je poznata voditeljka i više nego spremna i voljna da to uradi. 

Tokom emitovanja svoje emisije, Ellen je juče pustila remontiranu verziju famoznog trejlera za film u kojem je upravo ona odigrala ulogu mlade studentkinje koja dolazi na razgovor kod Greya. Možete da zamislite kakav je  to video ispao na kraju!

Iako nam je bila odlična u prvim scenama (skinula je perfektno Dakotin izgubljen pogled, stidljivost, tremu), najbolji deo je sigurno momenat kada Grey pokazuje Anastasiji sobu za S&M, kao i deo kada ga Anastasija vidi prvi put golog do pojasa. A tu je i scenu sa klavirom... Uostalom, pogledajte!