Donna Karan je sa timom iskoristila priliku da u čast dvadesetpetogodišnjice postojanja brenda oživi neke od najboljih modela iz prošlosti, pa je tako revija obuhvatala sve od uličnih komada, kao što su sportska parka, tregerke, bodi i jakna pa do jednostavnih naked haljina koje je proslavila jos Carrie Bradshaw.

Reviju je otvorila manekenka Joan Smalls noseći tregerke od džinsa indigo boje, blejzer, trench mantil i bejzbol kačket. Bandanna printovi mogli su da se vide na većini komada, od parki do torbi i kačketa. Bodiji su izgledali podjednako dobro kao i kada ih je Donna prvi put predstavila kao jedno od njenih sedam komada praktičnih za nošenje. U okviru ove kolekcije kombinovala ih je uz gotovo sve – ispod jakni, kombinezona, providnih haljina, pantalona.

Pored samih komada inspirisanih devedesetim godinama, vremenom kada je Donna Karan bila broj jedan kreator uličnog stila, javila se još jedna prepoznatljiva karakteristika – na svim modelima je mogao da se vidi logo DKNY. Sam tim nazvao je ovaj odeljak The logo life - komadi koji stavljaju do znanja svetu da ste deo DKNY tima.

U okviru ovog tima jeste i pevačica Rita Ora, koja se, nakon što je manekenka Karlie Kloss zatvorila reviju u jednostavnoj crvenoj satenskoj haljini otvorenih leđa, pojavila na pisti igrajući uz pesmu (You Gotta) Fight for Your Right (To Party).

Tekst: Katarina Pavlović

Donna Karan je u okviru linije DKNY predstavila kolekciju kojom je obeležila dvadesetpetogodišnjicu brenda...