Bivša urednica francuskog Vogue-a rekla je da se njen stil oblačenja nije promenio poslednjih 20 godina, kao i da koristi razne beauty trikove kako bi izgledala mlađe.

"Lako je meni s obzirom da ništa ne mogu da vidim bez naočara. Nikada se ne desi da ujutru stavim ajlajner kako treba, tako da je uglavnom zamrljan. Ali mislim da je tako seksi, plus bolje izgleda uveče. I razbarušena kosa da neku mladolikost izgledu", rekla je.

Pored činjenice da se služi pojedinim trikovima kako bi delovala mladoliko, Carine kaže da istovremeno poštuje svoje godine. Ona takođe dodaje kako njeni prijatelji neprestano pokušavaju da promene njen stil oblačenja, ali ona uporno odbija, većinu vremena noseći crnu, belu i zemljane boje.

"Oblačim se isto već poslednjih 20 godina, jedino se dužina moje suknje promenila. Doslednost stilu pokazuje samopouzdanje, i istovremeno štedi vreme kada birate šta da obučete“, objasnila je.

Kada je reč o bojama koje su zastupljene u njenom garderoberu Carine objašnjava da su crni komadi investicija kao i da nikada ne meša boje u odevnim kombinacijama.

"Moji outfit-i uvek su celi crni, celi beli ili celi u zemljanim tonovima", završila je.