Angela Missoni, koja je sa svilenom maramom u bekstejdžu izgledala kao voodoo kraljica, prikazala je fuziju apstraktnih formi svih elemenata: vode, vaduha, vatre i zemlje. Sve je ipak više podsećalo na Pop, nego na neki japanski strip. Klasične "missoni" šare preplitale su se u senzualnim nijansama dreamy ljubičaste, tirkizno plave, golubije zelene i drugih vrlo prijatnih boja.

Svaki print je podsećao na talase, ili krila ptica, i to na talase i ptice koje deca crtaju. Plavo-zeleno-ljubičasta igra printa kao talas se prelomila u pink, narandžastu priču da bi kraj pripao crno-belim kreacijama.

Ovo je definitivno bila jedna kolekcija u kojoj je eksplozivna igra boja na odeći podsetila sve na slikarsko platno. Dominarala je forma haljine do članka, bez rukava, sa čamac izrazom i asimetričnim dekolteom, ali videli smo i atraktivne kombinacije svilenih bluza i pensil suknji.

Osetna je bla i doza egzotike: suknje čija je forma podsećala na indijske sarije, s raskošnim kaftan volumenom, kao i pruge koje su bile vrlo upečatljive, nalik prugama i bojama na meksičkoj tradicionalnoj odeći. 

Senzualna fuzija vatre, vode, vazduha i zemlje imala je i notu egzotike u vidu suknji koje podsećaju na sarije, ali i upečatljivih pruga na pojedinim kreacijama koje su na pistu donele živahan i osunčan Meksiko.