Jedna od najintrigantnijih žena u svetu mode, Victoria Beckham prikazala je svoju kolekciju za proleće/leto 2015 na Nedelji mode u Njujorku. Vidno uzbuđena ne samo zbog revije već i činjenice da se ove jeseni otvara njen prvi butik u Londonu, kao i da je ovo prvi put da modeli nose i cipele sa njenim potpisom, kreatorka je uspela da nam moćnom i autentičnom kolekcijom dokaže da je itekako zaslužila svoje mesto u svetu najboljih (šta god Dolce i Gabbana rekli)!

Najnovija kolekcija britanske dizajnerke bi mogla da se okarakteriše kao suptilni seksepil, u kome je dominirala svedena silueta i midi dužina, kojoj je i kreatorka ostala verna, pojavivši se i sama u crnom džemperu i uzanoj suknji na preklop do kolena, na kraju revije.

Što se tiče odeće ona je savršeno odgovorila ideji „eklektične uniforme“ pa smo na pisti videli savršeno krojene kapute i haljine od prirodno-bojene jute, stilizovane sa tankim, elegantnim kaiševima koji su bili u tonalitetu modela. Videli smo dosta i trikotaže (ova kolekcija će se ipak naći u prodaji u januaru), igru pruga, dok su se za elegantan deo pobrinule uzane, crne haljine, beli "penast" džemper sa krupnom vunicom pri dnu, kao i burgundy odelo koje je Victoria stilizovala u paru sa ravnim cipelama animal printa.  Kraj je pripao beličastim modelima u cvetnom, ružičastom cvetnom printu koji su kompletnoj kolekciji doneli svežinu koju očekujemo da vidimo u prolećnoj kolekciji. 

Pravu premijeru imala je linija obuće s njenim potpisom u kojoj verovali ili ne, nije bilo stileto cipela, već mahom platformi i ravne obuće. Posebno su nam za oko zapali modeli upečatljivog printa (nalik japanskoj trešnji) koji su savršeno komplementirali oversize modele u istom dezenu.

Reviju je iz prvog reda pratila Anna Wintour, kao i kreatorkin suprug David i sin Brooklyn (15), koji su na kraju revije, energično aplaudirali svojoj kraljici. Fokus je ipak ovoga puta bio na modelima kojima je Victroria dokazala da se sve više okreće ženama koje su RTW nego ready to impress and be famous.

Moćnom i autentičnom kolekcijom svedene siluete i monohromatske palete Victoria je dokazala da joj je mesto među najboljima!