Ako još uvek niste naučili lekciju koju nam već deceniju servira Donatella Versace, sada je prilika da naučite.  

Jer “dona” prestižnog italijanskog brenda se ozbiljno potrudila da nam naglasi da kreira za žene koje žele da budu seksepilne, izazovne, fresh i po mogućstvu u crnom od glave do pete, sa naglašanim svim ”seksi” tačkama vašeg tela.

Zato su u najnovijoj prolećnoj kolekciji Versacea dominirali prorezi i asimetrične donje suknje (kombinacija mini-duge suknje), kao i upečatljive svetlucave trake koje su bile skoro pa glavni aksesoar na reviji. Odeća je prosto zahtevala da bude primećena, a Donatella je upravo to i htela, da hvatate beleške za sledeću sezonu.

Ono što je bilo upečatljivo je da smo videli manje crne boje, a više ostalih, kao i manju količinu zlatnih detalja (koja je dominirala u kolekciji linije Versus Versace) i prepoznatljivog “versace” motiva meduze. Kroj je bio lepršav, materijali lagani, sa dominantnim vajbom mode koja je obeležila šezdesete godine prošlog veka. 

Versace žena je jedna od najprepoznatljivih u svetu mode: ona je moćna, seksi, uvek u mini haljini i uvek izgleda sveže.