Mnogo modnih trendova je došlo i prošlo od 1981., ali isto tako mnogo toga je istrajalo u svetu u kome se promene dešavaju na svakih nekoliko meseci, to jest po sezonama.

Dizajnerka je krojevima koji su bili popularni pre par decenija dala novi volumen i novu dozu ženstvenosti, jednostavno im udahnula novi život i to na način na koji samo ona ume sa posebnom notom šika i elegancije.

"U suštini, manje ili više ova kolekcija je priznanje onoj prvoj koju sam uradila i na nju se ugleda, ali u kombinacijama sa današnjim trendovima naravno", objasnila je Carolina Herrera.

foto: Instagram/houseofherrera

U poslednjih nekolijko sezona dizajnerkina estetika evoluirala je u pravcu jednostavnosti, iako su njene kreacije sve samo ne jednostavne na onaj običan način. Ukratko: njena moda je verlo šik i vrlo posebna.

Za proleće kreatorka se odlučila sa minimalističku paletu, koja podrazumeva crnu i belu boju u najvećoj meri, ali i plavu (u vidu teksasa) uz mrvičicu kaki i pink tonova, tu i tamo.

Volumen je takođe igrao veliku ulogu u njenoj najnovijoj kolekciji koja je imala od početka do starta sofisticiranost svojstvenu samu velikoj Carolini...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Kolekcija za proleće-leto 2017,. čuvene kratorke inspirisana je 1981. godinom, kada su njeni modeli prvi put prošetali pistom. Sada nam naravno stižu u novom ruhu, ali sa vidljivom poveznicom ka osamdesetima.