CHANEL ODUŠEVIO PREDSTAVLJENOM CRUISE KOLEKCIJOM ZA 2023/24. GODINU: Vodimo vas u Los Angeles!

Palme, zalazak sunca iznad okeana, blještavilo prošlih decenija, inspiracija LA lifestyleom... sve je to bilo moguće doživeti na reviji održanoj na prostoru legendarnog filmskog studija Paramount.

Chanel

Za one čije modno sećanje seže šesnaest godina unazad prisetiće se Chanel cruise modne revije takođe održane u LA-u kada su modeli na pistu (doslovno avio-pistu u Santa Monici) izlazili kroz vrata privatnog aviona. Bila je to jedna od revija za pamćenje, a sada je reinterpretirana prikazom cruise kolekcije za 2023/24.

Chanel 

Osim što je čitav događaj bio spektakularno promovisan, i što su ga podržale zvezde poput Margot Robbie, Kristen Stewart, Riley Keough, Issa Rae i Marion Cotillard, važan deo mozaika bilo je i otvarenje najvećeg Chanel butika u SAD-u na Rodeo Driveu prošle nedelje.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Sve kako bi se na najbolji način istakla veza Chanela i Hollywooda, a sama revija komunicirana kao “One Night Only" događaj zaokružila je tu vezu, ali ne na način kako bi možda očekivali na prvu uz crveni tepih i filmske vizure, već autentičnim Los Angelosom - na sportskom terenu.

Chanel 

Komunikacija, kampanja, revija – sve je podsećalo na slavna vremena Jane Fonde i Cindy Crawford, zlatna vremena aerobika, ali i svakodnevice ovog grada. Cruise kolekcija za 2024. predstavila je savršeni miks – šareno i elegantno prožeto glamurom
20-ih i 30-ih, ali i impresivnih 70-ih i 80-ih. 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

„Između odavanja počasti glamuru velikih filmskih zvezda i evociranja sveta zabave s aerobik, sport i rolanje, između sna na jednoj ruci i onoga što želite obući na drugo, sve je pitanje ravnoteže”, izjavila je Chanel Virginie Viard.

 Bermude i kombinezoni prekriveni kamenčićima, izvezeni korseti i male majice bez rukava, odela inspirisana 60-ima, kućni ogrtači i ležerne pidžame, cipele u stilu 30-ih i njihove disko varijacije, crêpe de chine, frotir, kupaći kostimi, topovi na preklop, grejači za noge i večernje haljine - sve je deo kolektivnog sećanja koje je u odličnoj paleti boja i vrhunskoj prezentaciji ispričao Chanel.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Blistava energija kolekcije prožela je tkanine, vez i printove. Dominirali su motivi, od geometrijskih do figurativnih: zlatni kvadrati, crni i zlatni chevroni, disko kugle, milkshake i roleti u duhu Karl Lagerfelda, doživljaj palmi i zalasci sunca nad Tihim okeanom, sve se to dogodilo na savršenom crnom Chanelovom igralištu.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

“Ideja je ponuditi dašak svežeg vazduha, putovanje, vedru i srećnu fantaziju” zaključuje Virginie.

Chanel 

 Izvor: https://luxurysociety.hr/