Jeste li Gucci, Hermes ili Louis Vuitton fan? Torbe ovih modnih kuća nose status ne samo kultnih, već i najpoželjnijih i to je činjenica koje se ne menja iz godine u godinu, iz sezone u sezonu.

Liste čekanja za novi model sastavaljaju se pre no što se ista uopšte pojavi na tržištu, a cene preskaču i po pet nula u nizu. No, ima i onih dama koje uopšte ne interesuju prestižni brendovi i nikakvo zadovoljstvo im ne predstavlja da imaju aksesoar koji već poseduje pola Holivuda. Jedna od njih je Emma Watson, koja neguje jednostav, ali elegantan stil, te se ovaj model torbice koji se nedavno našao na tržištu, savršeno uklopio u njen stil.

Simon Miller bonsai torbu - kako je nazvana, odlikuje njeno minijaturno izdanje, što je čini vrlo deliktatnom i tako odgovarajućom za ljupku zvezdu serijala Harry Potter.

Ova torbica na tržištu se pojavila još početkom godine kada su je prošetale uticajne devojke iz modne branše, a vodeći modni časopisi predviđaju joj veliku popularnost kao budućoj najuticajnijoj minijaturnoj tobrbi.

foto: Instagram/simonmillerusa
Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija