Od kada je postala kreativna direktorka modne kuće Hermès pre dve godine, Nadège Vanhee-Cybulski je bila naklonjena estetici koju su mnogi nazivali “tihim luksuzom”.

Vverna minimalizmu, lansirala je kolekcije koje su se držale prepoznatiljivih linija francuske kuće, dok su kreacije naravno, kao i uvek napravljene od najfinijih materijala - baš kako i jednom čuvenom luksuznom brendu i doliči.

Nakon dve godine vođstva, Vanhee-Cybulski je zamenila tmurnu, suptilno luksuznu garderobu sa pomno izrađenim detaljima i paletom svetlih boja. 

Dominirale su različite nijanse ružičaste - od fuksije, preko magente, pa sve do prašnjavo roze, ali svoja mesta dobile su i žita i smaragdna boja. Kako bi živopisni tonovi još više došli do izražaja, modna revija je održana u beloj sali.

Međutim, uskoro je postalo jasno da će ceo šou ukrastiti jedan detalj - nova linija tašni. 

Francuska modna kuća najpoznatija je upravo po svojim luksuznim torbicama za koje je neophodno izdvojiti pozamašnu svotu novca, ali i upisati se i na listu čekanja, pogotovo kada je u pitanju čuvena Birkinka.

Za naredno proleće kuća Hermès predstavila je tri nova modela - kožnu torbu strogih linija, torbicu sa resama, te minijaturne torbe koje nisu preterano funkcionalne, ali se mogu poneti u vidu efektnog detalja.

Izvor: Gloria.hr
Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija