Gabrielle. To je naziv torbe od koje se puno toga očekuje, ali i četvrtog parfema- novog mirisa Chanela. Oni su simbolično nazvani po kultnoj dami koja je osnovala kuću, a posebno su posvećeni njenim ranim godinama života pre nego što je postala Coco. 

Gabrielle torba je prvi put prikazana u okviru revije proleće/leto 2017, a imaćemo priliku da je vidimo i u reklamnoj kampanji, najavljenoj za april mesec, u kojoj se pojavljuju velike zvezde kao što su Kristen Stewart, Cara Delevingne, Pharrell Williams i Caroline de Maigret.

Ova torba se smatra glavnim novim modelim, a savršen je primer jednostavnog dizajna u kombinaciji sa beskrompromisnom elegancijom i praktičnošću. Baš kao što je bila Coco! 

Kako bi stvorio ovaj balans, dizajner se poslužio mekom kožom i plastičnim okvirom, tako da torba poseduje dobru formu, a ujedno je veoma udobna za nošenje, preko ramena i u rukama. Tome posebno doprinosi dvostruki lanac isprepleten sa kožom. 

"Torba ne ograničava kretanje, i može se nositi sa apsolutno svim odevnim komadima. Ona daje potpunu slobodu.“ – rekao je Karl Lagerfeld o svom novom izumu.

Gabrielle model će biti dostupna u više dimenzija, kombinacija boja i materijala, od klasične crne i bele, do modela sa plavim detaljima, kao i u onim u boji breskve. 

Takođe, ona nam dolazi u tri formata: kao velika “shopper” torba, manja tašna i ranac, a najavljeno je da će se prodavati po ceni od $3,000 do $33,000, koliko iznosi velika torba od aligator kože.

Što se tiče samog parfema, brend nije puno hteo da otkriva. Ipak, možemo mnogo toga da naslutimo po opisu "apstraktno cveće", što govori da će biti obojen mošusnim i opojnim notama. Za sada, cilj brenda je da ga plasira u prvih 10, tako da možemo da kažemo da ovo nije klasični niche miris, namenjen maloj publici. Da bi ga što bolje plasirao brend planira da novi miris pošalje na preko 10 000 adresa najvernijih klijenata kuće.

Kako su najavili iz PR službe Chanela, parfem će svoje premijerno predstavljanje imati u mreži butika širom sveta, kao i na web sajtu u junu mesecu. Nakon torbe i parfema, brend razmatra da u toku ove godine lansira i liniju aksesoara (satova i nakita) pod istom imenom - GABRIELLE. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/