Kolekcija dizajnerskih cipela koju poseduje Meghan Markle jedna je od pažljivo odabranih.

Manolo Blahnik i Stuart Weitzman kreatori su u koje je imala najviše poverenja prilikom javnih pojavljivanja, odnosno obavljanja kraljevskih dužnosti koje su joj postale obaveza od kada se udala za princa Harryja, inače četvrtog u redu pretendenta za prestolonaslednika britanske krune.

Princip reciklaže nezaoblizan je i u njenom odevenju, baš kao što je to slučaj i kod drugih royal dama od stila, poput Kate Middleton i španske kraljice Letizije.

Za formalne događaje, njen "to-go" izbor su Aquazzura salonke, dok u casual prilikama bira brend Veja i njihove patike.

Evo koja su to modne kuće zadužene za footwear izbor možda i najpoznatijeg kraljevskog lica u 2018.

1. Aquazzura

Za najvažnije prilike u njenom životu, Meghan uvek bira ovaj italijanski brend cipela. Nosila ih je na dan svog venčanja, kao i na njenom prvom oficijalnom kraljevskom putovanju.

2. Sarah Flint

Amerikanka je preferirala ovaj brend još u svojim non-royal danima, a nastavila je da ih nosi i na zvaničnim pojavljivanjima sa suprugom. Ove godine, fan je modela sa debljom štiklom od drveta. Comfy and stylish!

3. Stuart Weitzman

Lepa vojvotkinja još jedna je u nizu dama koje su iskoristile priliku da ponesu salonke američkog ultrapopularnog brenda. Treba napomenuti da Markle ipak bira modele zatvorenog tipa, kako ne bi ugrozila strogi kodeks koji propisuje Kensington palata, i to najčešće nude varijantu.