Sezona čizama je nekada bila ograničena samo na zimske mesece, ali sa novim generacijama pravila se menjaju.
Od kaubojskih čizama za festivale do onih do dužine kolena za party-je, ali i poslovne sastanke, modni fanatici znaju da su čizme osnovni deo garderobera tokom cele godine.

Vreme je promenljivo, baš kao i trendovi, ali MOU čizme prevazići će njihovu prolaznost. Londonski brend pored komfora i topline zadovoljava i sve stilske kriterijume, a već je uveliko osvojio srca holivudskih zvezda kao što su Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz koje ih ne skidaju. Čitavu ponudu pronaći ćete na online shop-u Fashion & Friends.

Ljubiteljke jednostavnog, svedenog odevanja mogu da izaberu jedan od modela u neutralnim nijansama koji će dati pravi pečat njihovom minimalističkom, šik stajlingu.

Mou čizme u neutralnim bojama su za minimaliste.
Mou 


Brend neguje tradiciju etičke, ekološke proizvodnje od 2002. godine, te pažljivo bira najbolje prirodne materijale kao što su ovčija koža i topla vuna.

Takođe, posebnu pažnju posvećuje detaljima, o čemu svedoči ovaj neodoljivi model sa cirkonima.

Mou čizme sa cirkonima su za one koji vole ekscentričan stil.
Mou Mou je ove sezone predstavio i nove stilove, kolor kombinacije i printove, te je uvrstio i metalik model koji svakom outfitu daje dozu smelosti.

Metalik čizme za najsmelije.
Mou Svi modeli idu u prilog činjenici da praktičnost i udobnost i dalje igraju sastavnu ulogu u dizajnu, ali ne na uštrb estetike koja je urbana i drugačija.

Bež čizme sa cirkonima učiniće vas modnom ikonom.
Mou 


Mou čizme možete da nosite u dnevnim prilikama uz jeans i pleteni oversize džemper, ili uz kožne pantalone za odlazak na piće sa drugaricama. Takođe, ovo je jedan od retkih modela čizama koji se slažu uz trenerke, što će vam posebno značiti tokom predstojećih praznika kada svi želimo da se ušuškamo i odmaramo, bez mnogo razmišljanja o stilizovanju.

Mou brend čizama neguje ekološku proizvodnju od 2002. godine.
Mou 


A za one najelegantnije, tu je model sa šljokicama koji može da se nosi u svim specijalnim prilikama.

Model sa šljokicama je za one koji neguju elegantan stil i moće da se nosi i u specijalnim prilikama.
Mou 

Dakle, od planinske idile do modernog party-ja, ručno rađene MOU čizme biće vam nezamenljiva modna podrška čiji kvalitet prevazilazi vreme.