Dovoljno je da pogledate bilo koju online platformu ili zavirite u tržni centar da biste videli da su midi-haljine vodeći trend sezone. One su najbolji izbor kada ujutru imate samo 5 minuta da se spremite za posao, a istovremeno su i udobne i elegantne.

Može da vam se učini da ih je teško stilizovati - jer morate da obratite pažnju o dužini kaputa i modelu čizama, ali kada vam zimske haljine postanu nezaobilazni deo garderobera kome se uvek rado vraćate, i samo kombinovanje postaće rutina.

Ove sezone u fokusu je 5 trendova: ako vam je komfor na prvom mestu, birajte džemper-haljine, a ako ste letos živeli u slip haljinama, nastavite taj običaj i sada, ali sa onima dugih rukava.

Takođe, ako planirate da nosite hulahopke, izbegavajte tamne haljine, a obuća koja će se slagati sa apsolutno svim modelima jesu glomazne čizme

Skrolujte da otkrijete 5 najpopularnijih zimskih haljina predstojeće sezone.

1. Pletene haljine

Džemper-haljine su dugo bile zimski favorit Francuskinja, ali ih je nedavno prigrlila čitava svetska modna publika nakon što su ih Nanushka i Jacquemus uvrstili u svoje kolekcije.

2. Haljine od satena

Satenske slip haljine leti su nešto poput modne uniferme modernih devojaka, a sada možete da ih nosite i zimi. Pronađite one dugih rukava i midi dužine, u bojama od smaragdnozelene do praznične bordo.

3. Tamne, cvetne haljine

Postoji nepisano pravilo da zimi nosimo tamniju odeću. Ipak, to ne znači da treba da izbacite šarene motive poput cveća ili geometrijskih oblika. Nosite ih uz glomazne čizme do kolena i dobićete rock chic look.

4. Neprikosnovena crna haljina

Crna haljina iz sezone u sezonu ima sve teži zadatak - da nadmaši sama sebe i ne postane kliše. Zato ako birate crno, birajte drugačije krojeve, spoj nespojivih materijala i detalja. Modernizujte klasiku i ostavite bez daha sve oko sebe.

5. Oversize haljine

Obožavamo siluete 21. veka! Oversize, puf, futurističke, one ne prate ni normu ni formu i potpuno su jedinstvene. Usudite se da ponesete dramatičan outfit, i upotpunite ih sa krupnim čizmama za casual ton tokom dana.