Nadahnuće, barem kada je pisanje u pitanju ne sedi uvek pored vas i ne čeka trenutak da vam zatreba. Nekada je jako teško pronaći ideju o čemu želite da pišete. Ali pravi odgovor je na kraju uvek ispred vas.

Dobro se osvrnite oko sebe. Šta vidite na svom stolu? Desktop računar ili pak laptop, šolju za kafu, mobilni telefon koji ste stavili na silent kako niko ne bi mogao da naruši vaš mir i ona, minimalistička bežična tastatura koja nam dolazi iz brenda Logitech.

Ponekad za dobar tekst je neophodno da samo krenete da pišete, a to ćete najbolje uraditi uz pomoć maksimalne udobnosti koju vam pruža dugmad na MX Keys Mini. Samouvereno kucanje, naraciju dešavanja i najnovijih vesti iz vaše glave nikad nije bilo lakše sročiti. Baš isto onako kako čini glavna junakinja kultne serije Sex And The City koja se nedavno vratila na naše monitore u novom ostvarenju And just like that.

MX Keys Mini tastatura je opremljena tehnologijom Perfect Stroke, najboljom Logitechovom tehnologijom za nemehaničko kucanje, a zbog svojih smanjenih dimenzija primamljiva je kreativcima, digitalnim nomadima i poslovnjacima u pokretu. Sferično oblikovane tipke odgovaraju obliku vrhova prstiju, što ju čini iznimno udobnom za višesatno korištenje, a ujedno je i kreirana da potiče bolje držanje tijela što poboljšava ergonomiju korisnika.

High_Resolution_JPG-MX Keys Mini LIFE Jr AD 0111.jpg
Logitech 

Logitech je kompanija koja u svojoj biti ima agendu da svojim korisnicima pruži nezaboravno iskustvo i udobnost prilikom kucanja. Njihova misija je da podstaknu sve nas da stvaramo više, postižemo više i naravno da uživamo u svemu tome. Takođe je važno napomenuti i to da je ova švajcarska kompanija prešla na održiv princip proizvodnje gde će polovina njihovih proizvoda do kraja 2021. kao što su miševi I tastature iz linije Personal Wokspace biti izgrađeni od PCR plastike, dok će sav papir koji dolazi uz njihove proizvode biti označen FSC sertifikatom koji označava njihovu predanost i podržavanje odgovornom postupanju prema prirodi.

Ukoliko se pitate kako se ova tastatura puni, odgovor je veoma jednostavan. USB C kabl sa mogućnošću brzog punjenja će njenu bateriju brzo dovesti na 100%, a uz pomoć bluetooth tehnologije može se povezati na bilo koji uređaj od Windowsa, Mac OS-a, do iPada u zavisnosti koji od njih koristite.

Ne čekajte ni čas, već zgrabite svoju Logitech MX Keys Mini tastaturu koja dolazi u tri boje – ružičastoj, sivoj i grafitnoj, već danas i krenite da kuckate i kreirate priče vredne ekranizacije baš kao Carrie.

High_Resolution_JPG-MX Keys Mini LIFE Jr AD 0052.jpg
Logitech