Nova godina je iza ugla, a outfit za ovaj događaj nam je posebno drag jer nam otvara mnoge mogućnosti za kreativnost i glamurozna izdanja koja nemamo priliku da nosimo tokom godine.

I dok za svaku narednu sezonu na vreme planiramo kombinacije, odabir novogodišnjeg outfita, kao po pravilu, ostavljamo za poslednji čas.

Ipak, odlučili smo da ove godine ne stvaramo sebi pritisak u minut do 12, već da u 2022. godinu uđemo rasterećeni i spremni po svojoj meri.

U radnjama se već od početka decembra mogu pronaći komadi koji su neodoljivo vezani za prazničnu čaroliju, a krase ih detalji u zlatnim, srebrnim ili raznobojnim šljokicama

Što se tiče materijala, u fokusu su saten, til i pliš.

S obzirom na to da su se prošlogodišnje svečanosti u mnogo čemu razlikovale od trenutnih, modni stručnjaci savetuju da se okrenemo haljinima koje će, na bilo koji način, zasijati u novogodišnjoj noći i učiniti da izgledate efektno kao nikada do sada.

Od klasičnih malih crnih haljina do fantastičnih modela sa šljokicama/perlicama/kristalima koji će vas brže nego ikada uvući u prazničnu euforiju. Usudite se da budete ekstravagantni jer za Novu godinu je sve dozvoljeno!

U nastavku se inspirišite prazničnim haljinama naših omiljenih modnih influenserki sa Instagrama.