Ne postoji ništa što modna scena voli više od party haljine, a čini se da bi ove sezone Taller Marmo brend mogao da prebaci sve reflektore na sebe kada su u pitanju modeli za veče.

Nazvana po španskoj reči Taller - što znači radionica ili studio, i Marmo - italijanskoj reči za mermer, milansku etiketu osnovali su 2013. dizajneri Riccardo Audisio i Yago Goicoechea.

Sa svojim izrazito nostalgičnim duhom, Taller Marmo se specijalizovao za luksuzne večernje komade, posebno siluete kaftana koji se vraćaju na odeću, a nosile su ga slavne dame poput Elizabeth Taylor i Sophie Loren 1960-ih i 70-ih.

Iako svaka haljina ima svoju jedinstvenu estetiku – od tonova ukrašenih draguljima i monohromatski neutralnih, do ukrasa sa resama i perjem – sve se mogu pohvaliti ležernim krojem koji lepo pristaje uz telo.

Kylie Minogue i Pixie Lott, zajedno sa mnoštvom influensera i uticajnih ljudi iz sveta mode, su predvodnice ovog danas proslavljenog brenda koji je vrlo brzo postao jedini odgovor kada pomislimo na idealnu haljinu za žurku.

Ne sumanjmo da će vam Taller Marmo haljine biti u mislima za svaki predstojeći party, a za više inspiracije za sezonu koktel night žurki preporučujemo da uključite neodoljivo perje!

Zabava ne mora da znači samo crna ili bela kreacija, ova roza haljina sa crvenim perjem je jednako svečana - a takođe je možete nositi na zabave tokom cele godine.

Bela + perje + na jedno rame haljina... možemo li više poželeti?