Sigurno smo to rekli ranije, ali nikada nije suvišno ponoviti: dodaci čine odeću. Ovo posebno važi tokom prolećnih i letnjih meseci kada su ideje za kreativno, slojevito oblačenje svedene na minimum. Sve što vam treba za odlazak u grad je jedna lepršava haljina, ili basic kombinacija šortsa i majice kratkih rukava.

Zbog toga su upečatljivi modni dodaci poput cipela i torbi must-have koji podižu outfit na viši nivo, daju mu na autentičnosti i čine da izgleda neverovatno chic. A pri tom, postoje li uopšte obožavaniji komadi od njih?

Ovog proleća, važi mantra: što više, to bolje, zato birajte boje, neobične siluete i avangardne materijale. Ne morate da budete opterećeni da cipele i torba budu u istoj boji, važnije od toga jeste da se slažu sa nijansama vašeg outfita.

Istražili smo široku ponudu Steve Madden brenda namenjenog modernoj ženi koja je uvek korak ispred svog vremena, ali i trendova. U nastavku izdvajamo 7 najboljih kombinacija torba + cipele.

1. Mint torba + šarene patike

Samo pravi modni eksperti znaju da spoj nespojivog može da kreira neverovatan outfit. Važno je samo da volite (a i znate) da eksperimentišete, a sa ovom mint torbom sa nitnama i urbanim patikama bićete u centru pažnje gde god se pojavite.

Webp.net-gifmaker (78).gif
Steve Madden 

 2. Bež sandale + bež torba u obliku meseca

Ako preferirate svedeni i elegantni stil, onda je bež vaša večna boja. A kako da učinite da izgleda modernije i atraktivnije? Birajte jedinstvene modele poput ovih moćnih potpetica oivičenim perlama u kombinaciji sa popularnom moon torbom.

Webp.net-gifmaker (79).gif
Steve Madden 

3. Pink torba + pink papuče

Ako nas pitate, mi bismo onu We wear pink on Wednesday preformulisali u We wear pink every day. Naročito ove sezone kada je pink vodeća boja u kolekcijama svih luksuznih brendova. Ovaj spoj pink torbe i pink papuča izgledaće neverovatno chic uz monohromatski beli ili crni outfit.

Webp.net-gifmaker (81).gif
Steve Madden 



4. Crne sandale + crna moon torba

Crna torba i crne cipele su večna klasika koja ne izlaze iz mode. Ne samo što možete da ih kombinujete na bezbroj načina, već ako odaberete ove Steve Madden trajaće vam godinama.

Webp.net-gifmaker (83).gif
Steve Madden 



5. Mini-torba + pastelne patike

Pastelne boje su lako uklopive i uvek u trendu, zato je ova kombinacija bež torbe sa ispisanim kaišem i šarenim patikama – dobitna. Krenite u grad, na fakultet ili na posao lakim & stylish korakom.

Webp.net-gifmaker (84).gif
Steve Madden 



6. Žute potpetice s nitnama + klasična torba s kaišem

Kao i u životu, u modi je uvek poželjan balans. Ako birate efektne cipele, neka tašna bude svedena, i obrnuto. Ove žute potpetice sa nitnama biće predmet pogleda šta god da obučete, a naš predlog je da ih kombinujete sa crnom midi-haljinom i ovom elegantnom torbom.

Webp.net-gifmaker (85).gif
Steve Madden 



Modele obuće i cipela iz najnovije kolekcije možete pronaći u Steve Madden monoradnjama u Knez Mihailovoj u Beogradu, i šoping centru Promenada u Novom Sadu, prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na online šopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.