Novak Đoković trenutno učestvuje na Vimbldonu, a njegova supruga Jelena Đoković sa tribina ne propušta priliku da ga podrži u mečevima.

Od trenutka kada je svetska javnost upoznala Jelenu nijedan modni stručnjak nije mogao da pronađe zamerku i njenim odevnim kombinacijama.

Bez obzira na to da li je u pitanju crveni tepih, poslovna prilika ili teren, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića uvek je savršeno obučena, a to je dokazala i na jučerašnjem meču u Londonu.

Jelena Đoković u kimonu na Vimbldonu 2022.
Profimedia 

Jelenu smo u poslednje vreme mogli često da viđamo u trendy komadima, a rekli bismo da nastavlja da kombinuje i nosi trendove koje nam donosi ovo leto.

Jelena Đoković u kimonu.
Profimedia 

U stilu pravih modnih ikona, Jelena Đoković se na tribinama pojavila u belim pantalonama, srebrnoj bluzi, espadrilama u crvenoj boji, a ceo look zaokružila je šarenim kimonom domaćeg brenda Bulka kog na rubovima krase dugačke rese.

Kimono je takav modni komad da bez obzira odlučite li se za neki svileni, cvetnog dezena sa resama ili laneni sa etno motivom, budite sigurni da ćete biti primećeni.

Diskretna šminka, puštena kosa sa sitnim loknama, tanak lančić i naočare mačkastog oblika sjajno su nadogradile ovu kombinaciju.

Iz Londona nam je stiglo pregršt modnih preporuka za leto 2022, a sada sa nestrpljenjem čekamo sledeći meč Novaka Đokovića i Kamerona Norija koji će odmeriti snage u polufinalu Vimbldona, a do tada evo još nekoliko stajliš izdanja Jelene Đoković:

Profimedia Modni stil Jelene Đoković na teniskim mečevima.