Stil na Roland Garrosu je oduvek bio interesantan za modne sladokusce, a kada tribinama prisustvuje Jelena Đoković, sve postaje još zanimljivije.

Modni stil Jelene Đoković uglavnom se ogleda u jednostavnim, ali dobro ukombinovanim klasičnim komadima koji su akcentovani luksuznim aksesoarima, poput torbe, sata ili nakita.

A da su naočare letnji komad broj 1 za leto, jer ne samo da štite od UV zraka, već i daju pečat čitavoj modnoj kombinaciji, potvrdila je upravo ona. Kao i uvek, na poslednje meču bila je glavna meta modnih novinara, a naročito zbog ovog komada.

Jelena Đoković na Roland Garrosu.
Profimedia 

Jelena Đoković odlučila se za ženstveni cat-eye oblik obogaćen leopard ramom, zlatnim trouglićima na vrhovima i zlatnom neravnom drškom koja predstavlja jedan od zaštitnih znakova ovog brenda.

U pitanju je Fendi model čija je cena 280 evra, a čiji mačkasti dizajn stoji svim oblicima lica, a posebno ovalnom i pravougaonom.

Naočare su se odlično uklopile uz njen minimalistički outfit sastavljen od bele basic majice i pantalona visokog struka u krem boji, jedan od njenih omiljenih krojeva ove sezone. 

Svedeni outfit Jelene Đoković na Roland Garrosu.
Profimedia 

 Da su ovo njene omiljene naočare za leto 2022. svedoči i njen outfit samo dva dana kasnije, kada ih je ponovo nosila u još jednoj bež kombinaciji, upotpunjenoj elegantnim šeširom.

Jelena Đoković nosi omiljene Fendi naočare.
Profimedia