Evrovizija se možda jeste završila, ali interesovanje za našu predstavnicu Anu Đurić Konstraktu koja je nakon 10 dugih godina uspela da Srbiju vrati u top 5, nikad je veće.

Ljudi danima pričaju o njenom nastupu na polufinalnoj i finalnoj večeri, a zanima ih sve - ko je, šta je, šta voli, šta ne voli, koje cipele nosi, čiji nakit nosi, koji parfem nosi...

Doduše, jasno je da Ana ima nesvakidašnji stil oblačenja koji je demonstrirala i na čuvenom tirkiznom tepihu kada je prošetala u impresivnoj beloj kombinaciji domaćih dizajnera.

profimedia-0689596398.jpg
Profimedia 

Da je naša Konstrakta "one of a kind" potvrđuje i izbor parfema, jer ono što ona voli možda nije svačiji "cup of tea", ali će bez sumnje ostaviti utisak jake, drugačije, samouverene, samosvesne, kreativne žene slobodnog duha.

Naime, Konstraktin omiljeni parfem je čuveni Patchouli Nobile koji potpisuje Nobile 1942, a koliko ga voli, pokazala je upravo na evrovizijskom lajvu, odnosno behind the scenes.

Konstrakta.jpeg
Instagram Screenshot 

Ovaj parfem je unisex, mogu ga nositi i muškarci i žene, a krase ga note citrusa, belog bibera, tamjana, gaik drveta, jasmina, marokanskog kedra, hrastove mahovine, sandalovine i tonke. Cena mu je oko 100e za 100ml.

Patchouli-Nobile (1).jpeg
Instagram Screenshot 

Ukoliko volite jake, drvenaste note, onda je ovo pravi miris za vas, pa čak i ako niste ljubiteli pačulija, jer je u ovoj mešavini on umiren drugim notama, a znalci ga opisuju kao "elegantnog, prefinjenog i razorno seksi".

"Patchouli Nobile je eliksir mladalačkog duha, obuhvata dušu i izaziva čežnju za slobodom i hrabrost da se usudite i idete dalje. Budi želju za usavršavanjem, promenom i revolucijom", stoji na njihovom sajtu, a mnogi bi se složili da ove osobine krase upravo umetnicu koja je jednom pesmom uspela da ujedini Balkan, a potom i svet.