Svakodnevno osmišljanje outfita ove jeseni zna da izazove da se osećamo pomalo zbunjeno kada razmišljamo o odeći i vremenskim prilikama. To je jedan do razloga zbog želimo da pojednostavimo svakodnevne kombinacije, a čini se da u toj trci modnih komada prednjače haljine.

Možemo li ih još uvek nositi? Kako ih kombinovati? I što je najvažnije, kakvi modeli zaista izgledaju dobro sa hulahopkama?

Uz pomoć saveta u nastavku, možete pronaći haljine u kojima ćete se osećati chic i prijatno tokom narednih hladnih dana.

1. Pletene haljine

Rebrasto pletivno je uvek siguran izbor. Naime, bez obzira o kom odevnom predmetu se radi, fino pleteni materijal uvek izgleda elegantno i ležerno. I sve to bez mnogo truda, jer je sama struktura ovog materijala cool detalj koji ulepšava svaki outfit.

2. Kožne haljine

Svaki put kada želite da ostavite moćan utisak - bio to poslovni sastanak ili dejt, odaberite kožnu haljinu - klasika za sva vremena.

3. Dugi rukavi + mini dužina haljine

Kratka mini haljina i glomazne čizme su duo iz snova - čineći istovremeno tako udoban i chic izgled. Navucite kožnu bajkersku jaknu preko i krenite u izlazak sa stilom koji će svi primetiti.

4. Plišane haljine

Za razliku od prethodnih zimskih sezona, plišane haljine su ove godine jednostavno must komad u ormanu. Za novu popularnost pliša, mnogi "krivca" vide u činjenici da je na modnoj sceni ponovo istaknuta želja za doterivanjem, o čemu dovoljno svedoče kolekcije za sezonu prazničnih zabava, kojima dominira ovaj materijal luksuznog izgleda. Mi se ne bunimo, a koliko vidimo ni svetski trendseteri nemaju zamerke na ovaj trendy materijal.

5. Haljine sa visokim okovratnikom

Ne, njeno vreme nije prošlo sa zalaskom sunca i opraštanjem od obale - ona je dobila novu verziju - duža je, oversize, od čvršćeg materijala. Ovakvi modeli haljina u jesen nose se kako za svakodnevne prilike, tako i za večernje događaje, a na vama je da izdvojite dezen koji najviše oslikava vaš stil.