Lagano ali sigurno bližimo se sezoni šljokica, štrasa i sjaja i oblačenju najkraćih haljina za Novu godinu i praznike. Ali, ruku na srce, nijedan dobar party outfit ne može biti potpun bez odličnog para cipela. Nevezano da li ste osoba koja voli zabave u klubu ili kućne žurke, odgovarajuća obuća može učiniti da svaka kombinacija bude još više chic, i da se osećate sexy u svojoj koži, pogotovo ako u njoj možete da plešete celu noć.

hmgoepprod (2).jpg
H&M 

Zato i ne čudi činjenica da je krenula prava pomama za neodoljivim Mary Jane modelom sa šljokicama koje je izbacio H&M, a za koje it devojke kažu da su najlepši model ikada.

hmgoepprod (1) (1).jpg
H&M 

Neodoljiva cipela sa platformama i tankim kaiščićem koji ide oko članka dolazi u tri varijante - srebnoj, crvenoj i crnoj, tako da će ih obožavati i minimalisti i oni koji su na ekstravagantnijoj strani. 

Block-heeled Mary Janes dolaze u crnoj boji.
H&M 

S obzirom na to da je sam pad prilično blag, to ih čini udobnim, te možete biti sigurni da nećete imati bol u stopalima nakon nekoliko sati. 

Block-heeled Mary Janes dolaze i u crvenoj boji.
H&M 

Platforme su, bez sumnje, najomiljenija obuća za zabave koju trenutno biraju zaljubljenici u modu. U stvari, kultna obuća i te kako je imala svoje mesto pod suncem još davnih 60-ih kada se nije mogla zamisliti dobra odevna kombinacija bez ovog nedoljivog modela. 

Cipele sa platformom H&M su efektne i udobne za duge party sate.
H&M 

 Ali zahvaljujući proboju chic Valentino modela, platforme nikada nisu bile popularnije i nema sumnje da će i drugi high-street brendovi nakon H&M modela izbaciti svoje varijante Mary Jane modela, te požurite i nabavite svoj par za najsavršenije party outifte.