Često nam je poprilično teško da izaberemo model cipela u koji ćemo investirati tokom zime, jer je izbor ogroman, a čini nam se da nam treba baš sve. Međutim, ovog puta nam nije bilo potrebno da detaljno ulazimo u analizu koji je trend cipela na vrhu liste najtraženijih za zimu 2023, kada je samo jedan pogled na Instagram feedove svetskih trendseterki bio dovoljan.

Ako ove zime želite da budete najbolje obučena osoba u svom okruženju, nema sumnje da se čaroban fashion trik za to krije u Dr. Martens čizmama – kupićete ih sada, a nositi zauvek. Ovaj model postao je popularan još 90-ih godina, a ove jeseni i zime vraća se na police omiljenih nam trendseterki sa Instagrama – od Gigi i Bele Hadid, Hailey Biber, Selene Gomez, Kendal Jenner do Orlanda Blooma, Dua Lipe…

profimedia-0439029435.jpg
DC/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Ove udobne čizme koje je dizajnirao doktor Klaus Martens 1945. odavno su prevazišle reputaciju obuće za pankere i skinse, postavši bezvremeni komad koji obožavaju svi – bez obzira na stil, godine, pol.

Takođe, one se više ne nose samo na ulici, već i na crvenom tepihu, što su demonstrirale zvezde poput Miley Cyrus, Kristen Stewart, Anye Taylor-Joy i mnogih drugih.

profimedia-0500387755.jpg
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najtraženiji model ove sezone jeste JADON koji karakteriše platforma, odnosno deblji đon u crnoj ili beloj boji, a 1460 ostaje simbol brenda, kao i otelotvorenje devojke koja sledi sebe, svoju slobodu i nesputanu prirodu.

U galeriji ispod pogledajte najatraktivnije modele koje možete pronaći kod nas.

office shoes Pogledajte ponudu kod nas.