Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, ali dobar stil je večan. Ono čemu se iznova divimo je stil prestilizovanih Francuskinja. Kada je reč o torbicama, omiljenom modnom dodatku, chic dame se ove sezone ne odvajaju od modela u obliku polumeseca.

Francuskinje vole torbe. Shopper modeli, u obliku korpi, u XXL ili mini verzijama - bukvalno sve što se može nositi u ruci ili na ramenu.

Uopšte nije bitno, sve dok odabrani dodatak upotpunjuje celokupan stajling. Za sezonu zima 2023. omiljeni modeli su oni u obliku polumeseca, a to su modeli koji će se naći na svakom uglu pariskih ulica.

Coperni

Ko bi mogao više da odiše francuskim vajbom od Copernija, posebno nakon istorijske revije održane tokom prošle Nedelje mode? Pošto je brend sledbenik futurističke mode koja se oslanja na brojne savremene i tehnološke reference, njihova Swipe Bag je inspirisana dugmetom za iPhone je omiljena je među influenserima već nekoliko sezona. Posle neverovatne staklene i eklektične i zlatne verzije, ove zime poželećemo ovaj model u teksas verziji.

Balenciaga

Iako se ime ovog brenda vezuje za Marseille, ulice Pariza preplavio je model Cagole, koji je odmah po izlasku na tržište postao bestseler. Sa blago upadljivom srebrnom kožom savršeno upotpunjuje svaki stajling. Oblik ove torbe naglašava rame, dok se višestruka završnica vizuelno igra i stvara efektan izgled.

Tory Burch

Suština prefinjenosti se proteže kroz logo, koji je vešto i sa ukusom uklopljen u dizajn. To je upravo ono što je Tory Burch napravio sa svojom nesumnjivo elegantnom torbom u obliku polumeseca. Kako bi osnažio svoj duh francuskog chica, brend, iako američki, kladio se na boje koje su drage svakoj modno osvešćenoj Francuskinji: čokoladna boja braon i ecru boja, pojačana bezvremenskim tamnoplavim žakardom.

Rouje

Poznato je da je brend Rouje jedan od favorita Parižanki, ali i vernih sledbenica francuskog stila. Za zimsku sezonu 2022/23, Jeanne Damas je dizajnirala torbu u novom formatu – model koji odstupa od klasičnog bageta brenda i savršen je za nošenje svih osnovnih sitnica: ključeva, telefona, karmina... I sve ostale sitnice bez kojih nijedna Francuskinja ne bi mogla da preživi ceo dan.

Ba&sh

Na ramenu ili preko tela: Swing torba je novi omiljeni model 'it' devojaka. Njegov oblik polumeseca od meke kože čini ga moćnim saveznikom za svaki stil i priliku. Za zagarantovan „wow” efekat kombinujte je sa maksi haljinom boemskog stila i imaćete besprekoran stajling, bilo za dan ili za veče.