Pronalaženje idealnog modela pantalona ponekad je prilično izazovno, ali ipak postoje neka univerzalna pravila. Naime, pantalone koje vizuelno izdužuju figuru uvek imaju nešto viši struk i dolaze u vidu flare modela. Lagani ili teksas materijal će lepo naglasiti figuru, a prema svom telu možete da birate njegovu 'jačinu', ali i dužinu samih pantalona!

Jednostavno volimo flare pantalone, a najviše zato što se podjednako dobro uklapaju u bilo koji stil odeće i lako se prilagođavaju različitim prilikama. Ako je reč o poslovnoj odeći, u fokusu su uglavnom nešto stroži modni izbori, pa bilo da se odlučite za klasične poslovne lepršave pantalone ili tamnije farmerke, a sve to zaokružite bluzom ili elegantnom rolkom, omiljenim gležnjačama sa visokom potpeticom i statement kaputom, možete biti sigurni da ćete kreirati divan stajling. Isto tako, kombinacija ne mora da bude u prigušenim tonovima i možete se poigrati bojama, najbolje uz pomoć modnih detalja.

Štaviše, flare pantalone volimo i u razigranijim modnim pričama, pa su nam za oko zapele dnevne ležerne varijante poput šarenih džempera ili kardigana, patika ili čizama na štiklu, a pored običnih pantalona, za oko su nam zapeli i modeli sa dezenima.

S druge strane, večernji izlasci su idealno vreme za odabir senzualnih modnih komada, a pomenuti model pantalona najbolje ide uz efektne crop topove ili bluze, a veoma će dobro izgledati u kombinaciji sa korsetima koji su veliki hit ove sezone.
Stoga, ako tražite svoj idealan model lepršavih pantalona, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih varijanti iz aktuelne ponude naših omiljenih brendova!

Zara Flare pantalone vizuelno izdužuju figuru.