Ove sezone sve je u znaku statement čizama koje upadaju u oči, a među modelima koji definitivno ispunjavaju sve uslove za to su i Fendi visoke čizme sa punom potpeticom.

Ključni dodatak svakom jesensko-zimskom izgledu su bez sumnje pažljivo odabrane čizme koje će svaki, čak i najdosadniji outfit, učiniti posebnim.

Visoke čizme sa punom potpeticom, i to u svetlo plavoj boji, zaista nisu za svakoga i treba ih znati nositi, a to svakako odlično radi i prelepa Francuskinja Cindy Bruna. 

Fendi čizme sa platformom.
Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Modna ikona je pre nekoliko dana na ulicama Njujorka pokazala kul stil koji je uključivao neobične čizme sa punom potpeticom italijanske kuće Fendi.

Francuskinja ih je kombinovala sa dugim plavim kaputom i lakiranom Fendi torbom.

Čizme sa punom potpeticom predstavljene su na Fendijevoj modnoj reviji za proleće/leto 2023. i nije samo Cindy podlegla njihovom prepoznatljivom šarmu.

Fendi čizme sa platformom.
MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre nekoliko nedelja u Parizu je u njima prošetala poznata rokerka Courtney Love, udovica frontmena Nirvane Kurta Cobaina, kao i Rita Ora, britanska pevačica koja je uvek raspoložena za modne eksperimente.

Obe su se opredelile za monohromatski izgled u plavim tonovima, što se pokazalo kao pun pogodak.

Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia, JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia Fendi čizme na platformu su trenutno trendseterkama među omiljenim modelima.