Koliko puta vam se dogodilo da ste videli neki komad odeće koji vam se dopao, ali ga niste uzeli odmah, da bi se, kao po nekom nepisanom pravilu, kroz samo par dana, rasprodao, a vi ostali praznih ruku? I onda, kako to obično biva, na ulici kao da viđate samo one koji su imali više sreće i pazarili ono što ste vi želeli, što, priznajemo, i te kako frustrira. 

No, da vam se ovaj scenario ne bi ponovio i ove godine, bitno je da vaš fokus bude na trendi modelima koji neće uskoro izaći iz mode - inspirišite se modnim predlozima stylish devojaka sa Instagrama.

1. Bele majice bez rukava sa logotipom

Bele majice bez rukava će uvek biti glavna tema kako krene toplo vreme, ali poslednjih sezona posebno su traženi modeli sa jednostavnim efektnim detaljima kao što su logotipi brenda, zbog čega je gotovo nemoguće doći do njih.

2. Birkenstock EVA sandale

Birkenstock EVA sandale su odlične iz više razloga: vodootporne su, izgledaju skupo (ali koštaju daleko manje od kožnih Birkenstock Arizona sandala), i super su udobne i lagane. Nije ni čudo što se uvek rasprodaju u svim bojama - posebno u crnoj.

3. Prada i Loewe pletene tote torbe

Torbe za toplo vreme koje su Prada i Loewe osmislili dostigle su kultni status u ovom trenutku. I dalje su u velikoj potražnji, pa je preporuka da ih naručite ranije kako biste dobili boju koju želite.

4. Šortsevi sa iskrzanim ivicama

Fashion devojke obožavaju šortseve sa iskrzanim ivicama, zbog čega ne čudi što se uvek rasprodaju. Namojte dozvolizi da se to desi i vama!

5. Oversize košulje

Dobra oversized klasična košulja glavna su stvar za toplo vreme. Ovo je jedan od najsvestranijih komada koje možete posedovati, a trendseterke ih kupuju na veliko baš iz tog razloga.

6. "Ta" haljina

Svake sezone postoje makar jedan model haljine kojim su svi opsednuti. Dakle, ukoliko vidite da se određeni model svako malo mota u odeljku must-have komada, naručite ih na vreme, jer se već zna da će biti potpuno nemoguće naručiti ih, ukoliko sačekate. 

7. Gucci natikače

pre nekoliko godina bile su to papuče za bazen, nakon toga su bile u trendu kožne varijante, a potom platforme. Gucci uvek ima neki model natikača koje trenseterke obožavaju i koje se rasprodaju, te bacite pogled na vreme.