Trendovi dolaze i odlaze, ali budimo iskreni - dobra košulja nikad ne izlazi iz mode, pogotovo vanvremenski, klasični modeli, koji će biti "in" i sada, i za 10, 15, 20 i više godina. 

Jedna od takvih must-have komada su definitivno košulje u plavoj boji, koje će i ovog proleća dominirati nad modelima drugih boja, a za to postoji dobar razlog.

Pre svega, svetle nijanse plave idealne su za posao, daju svežinu licu, vizuelno čine da izgledate otvorenije, mlađe, a uz to, fantastičan su dodatak i za casual izdanja.

Instant daju eleganciju svakom outfitu, nevezno da li ih nosite uz odela ili pak uz suknje i farmerke.

Trendseterke se "lome" između "muških", odnosno klasičnih plavih jednobojnih, i na pruge, ali koju god da izaberete, nećete pogrešiti.

Isto važi i za sam odabir modela, te iako su cropped varijante naročito popularne, it devojke i dalje se kunu u vanvremenske oversized komade koji dobro pristaju svakoj građi.

Mi smo prelistali aktuelnu ponudu vaših omiljenih highstreet brendova, i izabrali smo najbolje modele u koje vredi uložiti novac, a samo je na vama da pronađete onaj koji se najlepše uklapa u vaš stil.

Zara Ukoliko ste u potrazi za idealnom plavom košuljom, pronašli smo najlepše modele koji su u ponudi highstreet brendova.