Venčanja nas redovno stavljaju u nezavidnu poziciju - želimo da privučemo poglede i da nas pamte s razlogom, ali ne i da ukrademo dan mladoj. Prvenstveno vreme je da odbacimo stereotipne ideje o outfitu za venčanje i umesto toga pogledamo trendy predloge sa TikTok-a-

Iako online kupovina ima mnogo dobrih strana, sigurno vam se bar jednom dogodilo da se na sajtu zaljubite u haljinu koja uživo izgleda potpuno drugačije. Upravo iz tog razloga se sve više devojaka pri kupovini oslanja na iskustva trendseterki sa društvenih mreža, koje u svojim videima ističu svoje favorite iz redova high street brendova. Tako je ove nedelje TikTok-om zavladala Zara haljina iz nove kolekcije, za koju mnogi od influensera tvrde da uživo izgleda mnogo bolje nego na fotografiji.

Zara haljina Tiktok/anastacym

To je midi haljina bez naramenica sa ravnim dekolteom u tamnoplavoj boji sa popularnim cut-out detaljem sa strane. Napravljena je od elastičnog materijala koji se lako prilagođava figuri tela, a zahvaljujući drapiranoj teksturi ovaj model naglašava obline i sakriva nedostatke.

Zara haljina za svadbe.
Zara 

Zara haljina Tiktok/sayemes

Sa tiktokerkom Anastacy, koja je u svom videu rekla da ova haljina izgleda dobro na svakome, se slažu i mnogi drugi influenseri koji zaključuju da je ova haljina idealan izbor ukoliko ste uskoro gost na venčanju. Dobra vest - dostupna je i u Srbiji, po ceni od 3.990 dinara.