Leto samo što nije – vreme kada se budimo iz letargije, neuporedivno poletniji, radosniji i življi zbog dužih dana i toplih sunčevih zraka.

Verovatno ste već proučavali modne trendove za predstojeću sezonu, ali osim konfekcije, da li ste proučili i koji dodaci su u fokusu? Ovog puta odlučili smo da krenemo prečicom i uputimo se ravno na modnu adresu na kojoj je uvek lako pronaći sve što je aktuelno, ali iznad svega – udobno - jer većinu leta ćemo ipak provesti u office-u, a nema tog dizajna koji može da kompenzuje osećaj žuljanja, stezanja ili bolnih nogu.

20683301084_2NDCOZMO_A-Print.jpg
ECCO 

Naime, danski brend ECCO ove godine proslavlja 60 godina postojanja, a kampanja povodom ovog jubileja uključuje i limitirane kolekcije najprepoznatljivijih modela. Kao ljubitelji skandinavskog dizajna, ali i kvaliteta koji traje, u nastavku smo izdvojili 5 komfornih modela koje ćete poželeti da nosite tokom celog leta! I u koje zaista vredi investirati jer traju godinama i prevazilaze trendove.

1. COZMO W bež papuče

Napravljen inovativnom metodom koja koristi tehnologiju FLUIDFORM™, ovaj model spaja meku kožu sa fleksibilnim đonom koji će vas provesti kroz najtoplije mesece u skandinavskom stilu, a sa nenadmašnom udobnosti.

206823-02378-main.jpg
ECCO 

2. COSMO W zlatne papuče

Bezvremeni dizajn i inovativna tehnologija udobnosti čine ih jedinstvenim. Ukoliko volite da budete u centru pažnje ili razbijete minimalističku modnu kombinaciju, preporučujemo model u zlatnoj boji.

206833-01688-main.jpg
ECCO 

3. COZMO CLOG

Ova linija obuće je otelotvorenje danskog životnog stila poznatom kao - hygge. Spoljašnjost klompi je irađena od glatke kože, a unutrašnjost od nežnog, a čvrstog suede materijala. Možete ih nositi sa ili bez čarapa, važno je samo da koračate bezbrižno i uživate u svakom trenutku.

21680301001_COMFORTCLOG_A-Print.jpg
ECCO 

4. GRUUV

Model koji je ubedljivi best seller, posebno je dizajniran da obezbedi udobno hodanje, a traje godinama. Inovativni dvosmerni fleksibilni gumeni đon se pomera i savija kako bi se stopalo kretalo bez napora, bez obzira po kojoj površini, a povrh svega, dolaze u modernim pastelnim bojama.

218203-60700-outside-Print.jpg
ECCO 

5. STREET TRAY W

Fashion devojke pomisliće da je ovo pravi izbor za njih zbog jedinstvenih detalja u dizajnu, ali ove patike su mnogo više! Naime, STREET TRAY W model je dizajniran sa održivošću na umu; koža je dobijena korišćenjem ECCO-ove revolucionarne DriTan™, metode koja smanjuje upotrebu voda i hemikalija.

ECCO STREET TRAY W.jpg
ECCO