Ponovo je ono doba godine kada svaki zrak sunca inspiriše na kreativnost prilikom stilizovanja svakodnevnih outfita. Proleće je nesumnjivo inspirativna sezona. Cvetovi bujaju u svojim ružičastim nijansama, a boje su primetne u svakom izlogu. Za nas je sam pogled na sunce dovoljan izgovor da se doteramo i krenemo u grad, a s tim vezi, u nastavku donosimo 6 prolećnih komada koji će učiniti da se osećate kao najbolje obučena osoba.

Dezenirana haljina

Možda prva stvar na koju pomislimo za prolećnu kapsulu su šarene haljine - vrhunski svestrani komad. U njima će vam biti prijatno u kancelariji, kao i ukoliko izaberete da dan posvetite razgledanju grada, a takođe su nosive i preko bikinija kao svakodnevni komad na plaži koji izgleda zaista posebno.

LIU JO šarena haljina.jpg
Liu Jo 

Plisirane pantalone

Pantalone se mogu činiti neadekvatnim za letnje vrućine, ali ukoliko izaberete lagani materijal koji propušta vazduh, one postaju komad koji na tako lak način čini leto podnošljivim. Ove Liu Jo planiramo da nosimo celo leto sa jednostavnim lanenim bluzama i basic majicama uvučenim u pantalone.

LIU JO plisirane pantalone.jpg
Liu Jo 

Crna haljina

Imamo ozbiljnu slabost na crne haljine, a ova je jednostavno savršena. Samo sačekajte dok ne vidite kako prati liniju tela...

LIU JO crna haljina.jpg
Liu Jo 

Roze blejzer

Ako ne nosite mnogo roze boju, verujemo da ćete uz ovaj blezer želeti to da promenite. Za look koji ostavlja utisak, uparite ga sa plisiranom midi suknjom i cipelama s potpeticom.

Sako pink.jpg
Liu Jo 

Top

Ukoliko tokom leta doslovno živite u pantalonama laganog materijala ne sumnjamo da smo vam upravo pronašli top koji ćete lako kombinovati i u svečanim i u poslovnim prilikama.

LIU JO top uz pantalone.jpg
Liu Jo 

Torba živopisne boje

Tokom letnjeg perioda nemojte zanemariti dodatke u vibrantnim bojama. Look upotpunite tašnom upadljive boje, kao što je ova zelena Liu Jo, i garantujemo da ćete biti obasuti komplimentima.

LIU JO zelena torba.jpg
Liu Jo