Venčanja, rođendani, svadbe... biće mnogo povoda za slavlje ove sezone. Biranje THE outfita uvek nas stavlja na slatke muke, naročito ako nismo imali vremena da ispratimo glavne trendove sezone.

Ukoliko vaš modni ukus klasične komade poput crne i slip haljine stavlja u drugi plan, a poznati ste po upečatljivim modnim komadima koji privlače pažnju – imamo predloge za vas! Istražili smo Guess asortiman koji, inspirisan raskošnom obalom, ove sezone donosi dezenirane komade i atraktivne aksesoare (a samo 10. maja vas očekuje 30% popusta na kolekciju proleće/leto 2023. na web shop-u https://www.fashionandfriends.com/rs/).

U nastavku otkrijte impresivne modne kombinacije za sve vrste događaja!

VENČANJA

Modna pravila gotovo da više i ne postoje, ali kada su u pitanju venčanja, određeni dress code se ipak poštuje. Pa kako da ne izgubite svoj karakterističan modni izražaj u želji da ostanete elegantni i svedeni? Uz odabir haljine koja je i efektna i otmena – baš kao ova Guessova u neverovatnim nijansama, plisiranog materijala, i midi dužine, a upečatljiv print umirite potpeticama u boji lavande.

GHOST-3GGK107068Z-P46G.jpg
Guess 

GFL6HYS-LEA03-LILAC-1.jpg
Guess 

ROĐENDAN

Bez obzira na to da li vi slavite rođendan ili ste samo gošća – sa dezeniranim party kompletom u jarkim bojama ćete sigurno biti primećene. Lepršave pantalone jedinstvenog dizajna kasnije ćete moći da kombinujete i sa jednobojnim topovima – za casual izlaske i šetnje, a s obzirom da je ova kombinacija dovoljno efektna, naš predlog je i da izbegnete potpetice, te umesto njih odaberete ove elegantne Guess sandale.

GHOST-3GGH147099Z-P4TL.jpg
Guess 

GHOST-3GGB207099Z-P4TL.jpg
Guess 

GFL6HYS-LEA03-LILAC-1.jpg
Guess 

ŽURKA U GRADU

Leti je sve dozvoljeno, pa tako i da se vratimo klabingu svakog vikenda. Već popisujemo potencijalne modne kombinacije, a sledeći glavne trendove, jeans prevladava. Pa da počnemo od Guess teksas kombinezona koji savršeno ističe figuru! Ako želite da ga nosite na još moderniji način, ispod obucite transparentnu majicu od tila, a atraktivne Guess štikle kombinujte sa srebrnim minđušama.

GHOST-W3GD38D4K95-FOCE.jpg
Guess 

STILL-FL6KADSAT07-GREEN-ALT1.jpg
Guess 

ŽURKA NA BAZENU

Spremate se za devojačko veče? U torbu spakujte minimalnu opremu: Guess kupaći kostim, kožne sandale i dobro raspoloženje!

GHOST-E3GJ11MC04Q-G8EL.jpg
Guess 

GHOST-E3GO06MC04Q-G8EL.jpg
Guess 

GFL6MRY-LEA21-COGNA-1.jpg
Guess 

VEČERA NA OBALI

Bilo da je u pitanju romantična večera sa partnerom ili okupljanje s prijateljima, obala mora dopušta pletene materijale koji se lelujaju na vetru, istovremeno su i udobni i fashion. Baš kao ovaj Guess komplet koji se sastoji iz topa na vezivanje i pantalona u elegantnoj nijansi.

GHOST-W3GR09Z2WK0-G8FF.jpg
Guess 

GHOST-W3GB01Z2WK0-G8FF.jpg
Guess 

STILL-FL6ABRLEA03-SAND-ALT3.jpg
Guess 

Ne zaboravite torbe!

I ove sezone Guess ne razočarava sa luksuznim torbama koje traju decenijama i ne izlaze iz mode. Ponuda je najraznovrsnija, a ovo su naši favoriti!

gifmaker_me.gif
Guess