Koliko god voleli klasiku i sve u vezi sa njom - moramo priznati da je malo promene, u svemu, uvek poželjno. Tako je i sa bojama - neutralne nijanse neophodne su kao osnova svakog garderobera, ali par jarkih boja koji će, makar detaljem, osvežiti čitav outfit, doprineće automatski i vedrijem raspoloženju tokom čitavog dana. A, kada su dani sve kraći i sve sivlji, takav efekat je i više nego dobrodošao.

Stoga smo se ovog meseca opredelili da isprobamo odevne komade u različitim bojama u nadi da ćemo obezbedili potrebnu količinu neophodnog dopamina. Koliko god primamljivo bilo da se držite sasvim neutralnih kombinacija, sada je vreme da istražite neke nove, sezonski odgovarajuće kombinacije boja.

Okrenuli smo se ka influenserkama da bismo proverili na koji način one kombinuju različite boje, a da to i dalje izgleda sofisticirano i elegantno. Neki od predloga uključuju i klasične spojeve koji se vraćaju iz godine u godinu - braon i bela, na primer, i crna i teget (da, one zaista idu zajedno). Mešanje komplementarnih, a različitih nijansi bež boje je takođe sjajan način da se postigne estetika „tihog luksuza“, potrebno je samo da teksture predmeta budu drugačije.

Ove sezone, međutim, postoje neke ključne boje u trendu koje se stalno pojavljuju na našem feedu. Na vrhu liste je crvena, koja je sa direktno sa modnih pista implementirana i na street style. 

U nastavku donosimo sedam kombinacija boja će vas sigurno inspirisati da osvežite vaše outfite za jesen i zimu.

1. Crvena + siva

2. Crna + teget 

3. Siva + ružičasta

4. Crna + zelena

5. Bež + bež

6. Braon + bela

7. Krem + maslinasta